Παροχές

ΔΙΑΤΡΟΦΗ + MENU ME PDF ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Το διαιτολόγιο των παιδιών καθορίζεται από την παιδίατρο. Είναι πάντα εποχιακό και αποτελείται από πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και φρούτο. Βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και είναι εμπλουτισμένο με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την παιδική ανάπτυξη.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Προληπτική ιατρική παρακολούθηση των παιδιών διενεργείται από την Παιδίατρο του Παιδικού Σταθμού μια φορά το μήνα. Επίσης, θα υπάρχει επικοινωνία για ιατρικά θέματα των παιδιών μας σε καθημερινή βάση.

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Με τη συμβολή της λογοθεραπεύτριας θα γίνεται προληπτική αξιολόγηση των παιδιών σας και θα παρέχεται συμβουλευτική σε σχέση με την ανάπτυξη του λόγου τους.

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η παιδοψυχολόγος θα επισκέπτεται το σχολείο μας και θα συμβάλλει στην επίλυση ζητημάτων στη σχολική τάξη.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο και με όλες τις προδιαγραφές σχολικό λεωφορείο. Οι ώρες των δρομολογίων καθορίζονται από τη Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού και ενημερώνονται σχετικά οι γονείς για την εξυπηρέτησή τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Οι γονείς ενημερώνονται για την υγεία, την πρόοδο, τη διατροφή και την ψυχική διάθεση των παιδιών τους. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιούνται επιμορφωτικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις, όπου οι γονείς πληροφορούνται σχετικά με εκπαιδευτικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και διατροφικά θέματα.